21. februar 2007

Stemningsrapport fra Storevann

Noen her på forumet som har forsøkt fiskelykka på Storevann? Hørte at det skulle vake noen skikkelige rugger der oppe, men har aldri hørt at noen har klart å lande noe som helst med verken sluk, flue eller dorging. Da er det erfaringsmessig bare én ting som nytter, og det er en neve dynamittgubber. (Sjøl kjørte jeg til Lillesand natt til søndag og henta en bærepose full fra anleggstomta til de som sprenger ut de nye E-18 tunnellene. Bare et par tips til de av dere som ennå ikke er tørre bak øra: Bruk for guds skyld finlandshette! Nå for tia er omtrent alle anleggsområder videoovervåka! Og ikke gløm et skikkelig stort brekkjern, ellers får du aldri opp dynamittkassa!) Og gjett om det funka! Fikk søtten feite ørreter, samtlige på over kiloen!!!
(Har sendt bilde til Villmarksliv. fikk faen meg Snoopy-stang!) Pluss et par halvkilos laker (og de av dere som er tørre bak øra vet at dét ikke er lett! Et godt tips er å tvinne isoleringsteip rundt lunta, da er det god sjanse for at gubben når bånnen før det smeller.) Tredde fisken på ei seljegrein og steikte over åpen flamme. Smakte himmelsk med et par-tre CB-magnum til.
Fikk heilt roen over meg allerede etter første magadraget med sjølrulla rød mix og gress fra Fristaden. Kjenner ellers folk som bare ler av oss sportsfiskere. De vett faen ikke å de går glipp av!!! Ta deg en tur til Storevann, så er du garantert en stor opplevelse. Men kanskje du skal vente til et stykke utpå våren, for akkurat nå stinker det vel mye av askebrent rundt vannet. Vetta faen åssen det skjedde, men ikke så lenge etter at jeg hadde slukka bålet og gått derfra, sto plutselig skauen i fyll fyr og flamme. Må vel ha blåst noen glør borti krattet. Men skitt au, svidd mark skal visstnok være bra for jorda (blir gjødsla) og skogsfugl (som får mer tyttebær og krekling å vokse på). Gleder meg til høsten, for da skal jaggu meg børsa fram (tok ferja til
Strømstad å hamstra blyhaggel på nyåret)!

Sjalabais skittfiskere & småviltjegere fra Per-Gunnar

2 kommentarer:

Lucky Løkken sa...

Hvem i huleste er "Per-Gunnar"???
Kom deg av nettet, din sinnsyke
hacker!!! Jeg tar naturligvis fullstendig avstand fra ALT denne
gærningen har klart å lire av seg!

Flying Fisherman sa...

Ja, det kan du jo si!!! Men han hadde jo noen gode tips å komme med. Likte spesielt godt det med teipen over dynamittgubben, og de 2-3 magnumene som passelig følge til den sprengte jævelen.

Vi sportsfiskere og lakselordere kan jo ikke være så høytidelige. Mulig vi har mye nytt å lære???