16. februar 2007

Fisketur 30.05 2003 - Årets første i ferskvann

Egentlig var planen at vi skulle på kafèbesøk denne fredagskvelden, men fiskelysten ble rett og slett for stor for oss begge. Derfor besluttet vi å ta en fisketur istedenfor, og det skulle vise seg å bli en minneverdig tur.

Fishermans Friend hadde på forhånd gravd makk slik at vi denne gangen kunne prøve makkfiske. Det var derfor to forventningsfulle unge menn som kjørte av sted mot Grimsvann denne kvelden.

Fisket var så som så, og hvorvidt makk faktisk fungerte kan vel diskuteres. Flying Fisherman var første mann til å få fisk – men i det hele tatt var det laber størrelse på fisken. Ingen over halvkiloen!!! For journalen må det noteres at vi begge fikk 2-3 fisk hver, så helt resultatløst var det ikke.

Allikevel….Det skal bli moro å prøve fisket i Kvinesdal og da i bestemors berømte tjønn (som jeg for øvrig fikk testet ut på Torsdagen). For journalen må det nevnes at Lakselordene, dvs meg, Fishermans Friend og Fisher King, planlegger en tur til Kvinesdal i uke 24. Da kan ikke storlaksen føle seg trygg!!! Planen er nemlig å leve som engelske lorder i ei hel uke, med god mat og drikke samt fiske på menyen.. Vi gleder oss!!!!


Skitt Fiske!!!!!

1 kommentar:

Fisher Flopp! sa...

Men rimelig trygg kunne nok storlaksen føle seg...