16. februar 2007

Møvik 20.05 2003 - En liten fisketur i eksamenstida!

”Fisking er terapi”, har så mange lidenskapelige sportsfiskere uttalt. Jeg er ikke sen om å innrømme at dette i aller høyeste grad stemmer. Dagens tur ble derfor gjennomført som en avkopling i en eller så stresset eksamensperiode – og selv om den store fangsten også denne gangen uteble – så er jeg ikke i tvil om at fisketuren renset både kropp og sjel.

Dagens eneste fisk var det Flying Fisherman selv som stod for – en liten torsk som undertegnede kunne ha bannet på var en sjø-ørett. Maken til sprelsk torsk hadde jeg nemlig aldri hatt på kroken tidligere. Skuffelsen var stor da det viste seg at det ikke var snakk om blank fisk.

Allikevel…Mangelen på napp og fisk for øvrig… Fisking er en opplevelse i seg selv og turen var en grei en sådan. Ingenting hjelper bedre mot eksamensnerver enn en fisketur i sørlandets prektige skjærgård.

Neste tur går forhåpentligvis til Søgne – nærmere bestemt Åros – hvor vi forhåpentligvis klarer å overliste havets stolte og slu dronning. Videre så må det for journalen nevnes at vi planlegger en tur til Kvinesdal og ”Bestas berømte lille tjønn” om ikke så altfor lenge til.. Da er forhåpentligvis vår emigrerte venn og NTNU-student Fisher King også med.

Fram til da…

Skitt Fiske!!!

Ingen kommentarer: