16. februar 2007

Fisketur 21.05 2003 - Nye opplevelser i Sørlandets skjærgård

Nye opplevelser er aldri og forakte, og etter bomturen forrige gang, så var det deilig å finne et sted her på sørlandet hvor fisken var bitevillig. Etter kort tid hadde nemlig Fishermans Friend på en fabelaktig fin sjøørret, men dessverre klarte han ikke å overvinne havets dronning denne gangen. Undertegnede presterte også å miste en fin blank fisk grunnet manglende tilslag – men fisketuren var langt i fra en fiasko av den grunn.

Sei på sei ble landet utpå svaberget og dagens bestenotering stod undertegnede for, med en sei på hele 3 kilo. Med slik fisk på kroken er det saktens moro å være sportsfisker – da får det ikke hjelpe at sjøørreten er så umulig å ha med å gjøre.

Alt i alt var dette en svært oppløftende fisketur med mange napp og mye fisk på kroken. Hvem påstår at man må fiske sjøørret for å ha det gøy?? Det gjør iallfall ikke vi etter denne turen. For journalen må det noteres at det går mot sommer, og at det snart er på tide å gjennomføre årets første tur i ferskvann. Videre så ble det også diskutert hvorvidt vi ikke skulle ta en tur til Åros for å sondere forholdene der. Mang en sjøørett har nemlig blitt landet der ute.

Skitt Fiske!!!

Ingen kommentarer: