17. februar 2007

Kvinesdaltur August 2005

Husker dere denne?? Laksen var ikke kjempestor (ca. 1,3 kg) men alle timene og slitet i Kvina betalte seg til slutt for Fisher King. Fisken tok ca. 20.30 på trekket på Svindlandssida av elva, nesten helt nede med terskelen.

Etter flere dager uten napp var det denne fisken som gjorde at vi ikke mistet motet fullstendig. Heldigvis var det fast fisk, og Lucky Løkken fikk håvet den greit uten problemer. Gjett om vi var fornøyde!!
Gleder meg til 2007-sesongen
Skitt fiske!!

3 kommentarer:

Fisher Flopp! sa...

Når sant skal sies var den bare 1,3 kg og det var vel første dagen jeg fikk den... men fisket hele dagen fra første lys til etter mørkets fall. Denne beit på i skumringen. Husker også at jeg hadde napp i 11 tida midt på lyse dagen. Fisk i samme størrelse som den på bildet, men mener bestemt at det var ørret eller sjø-ørret. Det var en kort og intens kamp med et par ordentlig hopp. Flying Fisherman stod klar med håven men til ingen nytte. Fisken gikk seirende ut av denne duellen og etterlot seg to stykk forbausede fiskere...

Fisher Flopp! sa...

en annen kommentar, dette var jo august 2005

Flying Fisherman sa...

Heisann Fisher King:
Du har selvfølgelig helt rett! Turen var i august 2005, og fisken veide 1.3 kg. Dette er skrivefeil i kombinasjon med alzheimer light, så jeg håper du forstår. Flere hjerner husker bedre enn en!!!

Skitt fiske