27. februar 2008

Godt å være igang!!

Ærede Lakselorder

Fiskesesongen 2008 har forlengst begynt. Flying og Floppen har allerede utfordret vær og vind hele 3 ganger i år, noe som har resultert i 2 små sjøørreter. Størrelsen på fisken så langt kan man si mye om, men det viktigste så langt er selve nytelsen fisket gir etter en lang fiskedvale. At salmo trutta har vist seg frem er jo selvsagt også gledelig, selv om det så langt har vært i de mindre former. De større tar vi etterhvert!!

Men i anledning tenkte jeg vise 3 artikler som har blitt publisert tidligere her på bloggen, uten at vi den gang gjorde noe med saken. Her finner vi et utvalg av kjente og kanskje mindre kjente sjøørretplasser rundt forbi i Kristiansand. Til nå har Flying og undertegnede fått testet ut et par av plassene og målet må være å utforske enda flere når vi først er igang. Sjekk ut linkene...


Som avslutning på denne artikkelen vil jeg gjerne skrive noen minnesord til min kjære fiskestang "kinetic seatrout" som har blitt brutalt bortrøvet fra meg. Vi hadde mange flotte stunder og selv om fangsten som regel var så som så var du alltid på på hugget og en nytelse å fiske med. Hvor du enn befinner deg håper jeg at du har det bra og at det blir flere sjøørretter på samvittigheten din.

Selv om dette tapet er vanskelige å leve med må det fiskes videre, derfor har undertegnede gått til anskaffelse av nytt utstyr som så langt har vist seg meget bra. Selv om de største utfordringene så langt har vært bunnfisk (av det meget store sort), greiner og en søppelsekk med mysteriøst innhold, så håper vi på å få testet den ut på grov fisk helst av variant salmo trutta...

Skitt fiske allesammen

1 kommentar:

Flying Fisherman sa...

Når det gjelder det brutale tapet av din "Kinetic Seatrout"....

Det er vel ikke helt utenkelig at ditt snuselskende opphav "finner den" sånn rundt 1.april hvorpå han utbryter: "Aprilsnarr"?