26. februar 2008

Fisketur - Destinasjon Bredalsholmen

Ærede Lakselorder,


Søndag 24. februar dro Fisher Flopp og undertegnede en tur til Bredalsholmen for å gjøre et forsøk på å lure havets blanke sølv. På tross av en sterk og kald vind ble det en formidabel opptur etter floppen uken før. Fisher Flopp stilte denne gangen med nytt utstyr, så senekrøll og bortkastede sluker ble det fint lite av. Av mangelen på flopp måtte derfor undertegnede bevise lakselordenes udugelighet - og det klarte jeg til fulle. Ikke mindre en 3 stk sluker ble kastet bort og snella fikk seg en kraftig smell. Den hoster nå kraftigere en ei russisk hore med bronkitt - så snart må penger byttes i nytt utstyr.


Det ble fisket fra ca. kl. 15.00 og fram til mørkets frambrudd, og det skulle snart vise seg å bli svært spennende. Floppen fikk fort føling med fisk av rette slaget men uten at dette gav resultater. Floppen trodde først det var sjøgress han hadde kroket, men måtte snart innse at dette ikke var tilfellet når "gresset" slo seg av sluken og svømte motsatt retning. Også Flying skulle se fisk, men fikk ikke Salmo Trutta til å bite skikkelig denne dagen. En ganske grov sjøørret fulgte sluken helt inn til land mens flying i et svakt øyeblikk presterte å løfte sluken ut av vannskorpa kun sekunder før hugget. Ikke spesielt smart.


Det var Floppen som skulle klare å lure havets sølv denne kvelden. Gratulerer med årets første blanke fisk. At størrelsen var så som så for heller være. Fisken ville blitt sluppet ut i det våte element igjen hadde det bare ikke vært for at kroken satt noe så inn i helsikes godt fast.


Under ser Dere bilder fra årets tur nr. 2. Velbekomne.
Skitt Fiske
... så ses vi "der elven renner"...

OVER: Den meget obervante bloggleser, Floppen, påpeker at dette bildet er tatt på Møvikstranda - og han har helt rett. (Eller skiftet du jakke i løpet av turen Floppen???)



2 kommentarer:

Fisher Flopp! sa...

Det første bildet der er jo fra den famøse møvik-turen vi hadde!

Flying Fisherman sa...

Det har du faktisk helt rett i!!! Skal se å få publisert det der det hører hjemme...Det så forresten ut til at du koste deg - men jeg gjentar: "Du så kald ut!!!