28. september 2007

I Støvsugern's Ånd!!

Har man fisket i otra har man garantert hørt om støvsuger'n. For å gjøre en lang historie kort kan det sies at han fanget 117 laks ifjor, men i år har det ikke gått like bra. Bare 20 laks har blitt fanget, men dette er rapportene fra midt i juli, hva den totale fangsten ble er uvisst. For å gjøre ydmykelsen total fisker han kun med en bestemt sluk, nemlig scorpio. Denne har vi jaktet en god del på uten å finne den eksakte sluken.

Vår fascinasjon (og beundring) av støvsuger'n begynte etter et møte i 2006 der han dro i land tre fisk iløpet av en time mens lucky løkken og jeg bare sto og måpte. Der hadde vi stått i flere timer og kastet og ikke hatt et lite napp engang. Derfor prøver noen av oss, nærmere bestemt lucky løkken, å fremkalle super-fiske-kreftene til støvsuger'n når vi er ute på fisketur. Dette går som regel ganske ganske dårlig!
Hvor mange laks ble det denne gang lucky løkken?

1 kommentar:

Flying Fisherman sa...

Heisann,

Fantastiske bilder, Fisher Flopp!!! Inspirert av din iver foran datamaskinen skal jeg gå til det dramatiske skritt å laste opp noen bilder i løpet av dagen / morradagen. Gled dere - for det stemmer at Flying Fisherman har de beste bildene fra mandalselva....

Skitt fiske