22. august 2007

Voievannet 21/08 2007

Fisher King og jeg tok oss en tur i Voievannet sånn i åtte-tiden i går kveld - og vi fikk fisk skulle det vise seg. Undertegnede prøvde seg nok en gang med en-hånds fluestang (noe som egentlig er helt håpløst i dette vannet) og fikk snart føling med fisk. Etter ca. 1 times fisking, hvor Fisher King hadde prestert å miste den ene fisken etter den andre, var det jeg som skulle få æren av å dra dagens første på land. Fisken var så som så (kanskje 400 gram) men fightet godt - og var moro å få på lett utstyr, med mikroskopisk tørrflue og hårtynn fortom.

Like etterpå fikk også Fisher King en fisk på land, men denne var noe mindre enn min. Rett før mørkets frambrudd fikk Flying Fisherman sin andre fisk for kvelden, og også denne fightet godt og var av akseptabel størrelse.

Alt i alt en flott tur, men med noen minustegn i margen. Fisken i Voievannet var blitt ganske tynn og skrabelig - mulig vannet er noe overbefolket!!! I løpet av uka satser vi på å prøve oss enten på Sjø-øretten eller brunøretten. Oppdateringer følger...

Og husk... Det er ingenting som slår fluefiske hvis det blir utført riktig!!! Eller hva Fisher King??

Skitt Fiske!!

Ingen kommentarer: