27. august 2007

Nærmer seg Kvinesdalstur.....

Ærede Lakselorder,
I skrivende stund er det litt over ei uke til laksefisket braker løs, og det er viktig at vi får planlagt litt i den forbindelse. Snakket med Lucky Løkken pr telefon i går, og foreslo da at vi tar diskusjonen/planleggingen her på forumet.

Som nevnt tidligere legger vi turen fom Torsdag 6.sept tom Søndag 9.sept - og vi satser på å få fisket så mye som mulig i dette tidsrommet. Vi skal med andre ord ikke ligge på latsiden, og jeg foreslår at vi tilbringer all tilgjengelig tid på å forsøke å lure laksen. Med dette som utgangspunkt blir turen ganske grei å planlegge.

1) Vi trenger ikke å pakke nevneverdig tøy/utstyr utover det som er vanlig for dagsturer. Dette betyr at vi dropper teltet. Under tvil kan det være greit å ha med sovepose og liggeunderlag, pluss at jeg fikser ei presenning. Dette kan være greit å ha for å få 1-2 timers søvn på øyet i mandalselva.
2) Flying Fisherman stiller med bil, presenning, stormkjøkken m.m
3) I fellesskap handler vi inn noe enkel mat (pølser, brødmat o.l) til Torsdagen + deler av Fredagen (Når vi er i mandalselva)
4)Alle må huske å ha med bevis for at årsavgiften er betalt. Flying Fisherman forsøker å ordne 2-3 stk fiskekort (gratis) i Mandalselva. I Kvina forslår jeg at vi kjøper fiskekort i den lavere sonen.
5)Sørg for at alt utstyr er i tipp-topp stand, og kjøp inn det du trenger av sluker, sene, fluer m.m. Vil også være mulighet for å handle i Kvinesdal både Fredag og Lørdag.
6)Sørg også for å ha med litt penger til mat, fiskekort, drikke m.m

Dette blir jo veldig generelt, men foreslår også at vi setter av noen timer på lørdagskvelden for å feire vår gode fiskekamerat Lucky Løkken.

En foreløpig meny:
Grillet marinert biff (fra Nico) med ovnsbakte båtpoteter m/dill. Øvrig tilbehør: Grillet maiskolbe, Soppstuing, Bifftomater, Brokkoli og Rosèpepper saus.
Til drikke: Cabernet Sauvignon eller en god Rioja.

Til dessert nyter vi en liten hemmelighet (ordnes av undertegnede) med kaffe og noe godt i glasset.

Skulle vi være veldig heldige, så blir det grillet laks til hovedrett i stedenfor.

En Kort oppsummering:
Vi satser på å komme oss av gårde så fort som mulig Torsdag ettermiddag, retning Marnadal og Mandalselva. Fisker hele torsdagskvelden, og evt også fredagsmorgen (avhengig av forholdene), kun avbrutt av et par matpauser. Fredagen drar vi vestover mot Kvinesdal hvor vi fisker til krampa tar oss i Kvina. Dette året gidder vi rett og slett ikke å bruke tid på å jakte etter middelmådig brunørett - Lakselorder skal jo fiske laks!!!

Vennligst kom med innspill og forslag

Skitt fiske!!!

Ingen kommentarer: