27. april 2008

Lakselordene på vift uti Høvågtraktene...

Ærede Lakselorder,

Som forrige innlegg vitner om: spenningen var til å ta og føle på denne tidlig søndags morgen hvor vi kjørte mot Høvåg for et forsøk på å lure Salmo Trutta. Flying Fisherman hadde ved hjelp av flittig bruk av google funnet noen mer eller mindre utroverdige(!) kilder som bare MÅTTE sjekkes ut. Fisk på over kiloen i et lite bortgjemt vann like bortenfor Store Holtevann på Høvåg....

Veibeskrivelsen Flying hadde funnet var like brugande som saltvann i sahara, og stemte svært dårlig med geografien. Et lite pjokkevann var alt vi fant - og man måtte virkelig legge godviljen til for å tro at dette var DET sagomsuste vannet som forrige innlegg refererte til. Konklusjonen ble at vi rett og slett gav faen og tok en u-sving tilbake til E-18.

Observante som vi jo er (Les: øya i ryggen) hadde vi sett at det vaket i bukta ved veikroa (like ved e-18) - og dette måtte jo prøves ut. Navnet på fjorden husker jeg selvfølgelig ikke (hukommelse som en gullfisk) - så det kan Floppen røpe... Uansett.. Skuffelsen skulle snart snu da Floppen etter en 10 - 15 kast hadde fast fisk i enden av snøret. Vekta skulle senere vise seg å stoppe på 1,050 kg - så årets første Salmo Trutta over kiloen er det dermed Floppen som står for. Han får selv berette om den harde kampen mot havets sølv, så jeg sender herved en oppfordring om en bloggoppdatering med både tekst og bilder.

Hamresanden og Odderøya ble forøvrig også prøvd ut noen minutters tid uten hell.

Skitt Fiske!

Ingen kommentarer: