2. mars 2008

Fisketur - Destinasjon Søm, Rona og Odderøya

Ærede Lakselorder,
Som planlagt tok Floppen og undertegnede seg en fisketur i søndagssola i dag, søndag 2.mars. Det skulle vi ikke angre på, selv om det skulle gå mange timer før salmo trutta våknet. Turen gikk først til Rona sånn i halv ti tiden, hvor det ble fisket i selve bukta samt litt lengre inne. Værgudene viste ingen godvilje, og sendte vind av stiv kulings hastighet mot oss. Pålandsvind er en fæl greie. Uten napp flyttet vi oss til neste destinasjon, nærmere bestemt Sømstranda.

Heller ikke her var det napp å få, men floppen og undertegnede var samstemte i at dette var et spennende sted å fiske som fortjener flere besøk i fremtiden. Floppen holdt på å ødelegge sin nyinnnkjøpte investering (fiskestangen), mens hanskene hans havnet på sjøen. Det var jo som kjent mye vind denne formiddagen, og i et svakt øyeblikk presterte floppen å legge hanskene sine ubevoktet på bryggekanten. Det gikk jo slik det måtte gå....

Det var Odderøya som skulle gi oss den fortjente belønning etter mangfoldige timers fiske. Sjøørreten Floppen fikk veide ca. 500 gram og ble tatt på en hvit/blå variant av Atomsilda. Flying fikk ingen napp denne formiddagen.

Se bildene under.

Skitt Fiske, så ses vi ...."der elven renner".


















Ingen kommentarer: