8. januar 2008

Rekruttering til Lakselordene

Ærede Lakselorder,

Våre etterhvert så berømte fisketurer og utflukter har i alle år vært forbeholdt en ganske eksklusiv og liten gruppe mennesker (Les: 3-4 personer). På bakgrunn av dette foreslår undertegnede at vi i løpet av året skal bedrive litt aktiv rekruttering. Det er opp til de enkelte av dere å foreslå aktuelle kandidater, slik at vi kan bli både flere og bedre.

Kravene er som følger:
1) Ha en genuin interesse for sportsfiske, dog minst må kandidaten være villig til å ofre noen timer for å prøve. Å bli hekta på laksefiske skjer som kjent ganske fort.
2) Ha en interesse for Skog & Mark samt friluftsliv. Kandidaten må akseptere minst 5 utedøgn i løpet av året, fortrinnsvis under åpen himmel (alternativt i telt).
3) Kandidaten må være lærevillig samt akseptere at kompetansen og erfaringen p.t innehas av de 4 Generalene: Lucky Løkken, Fisher Flopp, Blankfisken og Flying Fisherman.

Foreslå gjerne egne krav.

Uansett... Foreslår følgende kandidater:

1) Geir Wilse Haugen
2) Gerhard Steen
3) Nils Christian Bjørke Sveaas
4) Marius Moen
5) Nicholas Giovanni Lekanger.


Skitt Fiske

2 kommentarer:

Flying Fisherman sa...

Ærede Lakselorder!

Den observante leser vil sikkert lure på hvilke piller undertegnede går på. Svaret er: Gule kamferdrops fra Samvirkelaget på Øyesletta.

Flying Fisherman sa...

Det opplyses herved om at vår lokale rekrutteringskampanje har mottatt stående ovasjoner. Det går rykter i de kongelige kretser om at en viss lakseinteressert mann, la oss kalle ham Haraldsen (for anonymitetens skyld), har meldt sin interesse. Fikk i forgårs en telefonsamtale fra PST som jeg nå holder på å følge opp. Hvem vet... "kanskje kommer kongen"...