4. januar 2008

Jubileums-turen 2008

Ærede Lakselorder,

Siden vi alle er kjent for å ha mange "Jern i ilden", og tiden som kjent ikke alltid strekker til, ser jeg mitt snitt til å bedrive litt seriøs planlegging. 2008 er jo som kjent Jubileumsår for oss Ærede Lakselorder, og undertegnede føler derfor behov for en årlig Kvinesdalstur av det litt ekstraordinære slaget.

Foreslår derfor følgende:
......Det ærværdige Lakseår Anno 2008 skal herved feires 5 dager til ende med brask og bram. De første 4 dagene settes av til seriøst og målrettet fiske etter Laks og Sjø-ørret i Kvina, hvorpå vi den 5 dagen tar oss en skikkelig fest. Foreslår 5-retters spesial-meny med minst 5 forskjellige slager drikke. Videre så foretar vi en høytidelig kåring av "Årets Fisker", "Årets Flopp", og "Årets Fangst" med utdeling av vandrepokal (Nytt av år 2008).

Det store spørsmålet gjenstår: Når tid kan det passe med denne Jubileums-turen?? Foreslår at vi tar diskusjonen her på bloggen slik at vi kan komme til enighet på ekte demokratisk vis.

Er 3 uker som skiller seg ut i 2008:
- Uke 35 (siste uka i August fra 25/08 - 31/08)
- Uke 36 (første uka i September fra 01/09 - 07/09)
- Uke 37 (fra 08/09 - 14/09)

Dersom det hadde vært mulig å få til fisketuren i uke 37, så får vi fisket helt på tampen av sesongen, som slutter 15/09 kl. 24.00. For min egen del er det nettopp dette alternativet som er å foretrekke.

Derfor, sjekk kalenderen allerede nå og kom med tilbakemelding angående hva som passer best.

Skitt Fiske

1 kommentar:

Flying Fisherman sa...

Floppen er den første til å ytre sine ymse meninger hva jubileumsturen angår. Desverre har han ikke anledning til å være med denne turen dersom den legges til sesongavslutningen. Floppen er nemlig i Houston da.

Det blir derfor tur i Juni i TILLEGG til en tur på tampen av sesongen.