23. juli 2007

Planlegging av Kvinesdaltur!

Heisann ærede lakselorder,

Først må jeg nevne at de skriver om oss i dagens utgave av finansavisen, under overskriften "Lakse-lordenes comeback". Vi er selvfølgelig på forsiden, og hele side 28-29 er viet til oss. Kong Harald har også klart å snike seg inn :) . Bortsett fra at de roter det til med både fornavn og etternavn, så må vi si oss fornøyd. Lucky Løkken og Fisher King anbefales å lese dagens avis.

Spøk til side: Er nok snart på tide å få planlagt årets begivenhet nr. 1 - nemlig kvinesdalturen. Foreslår at planleggingen kan gjøres via bloggen vår, så her er mitt forslag:

1) Vi kjører vestover Torsdag ettermiddag, og tar et stopp i Mandalselva for å prøve ut denne. Fisking rundt klokken til fredag morgen, hvorpå vi hviler et par timer før leiren pakkes, og turen går mot Kvinesdal (forhåpentligvis med laks i bagasjerommet).

2) Det fiskes i Kvina fredag, lørdag og søndag morgen.

3) Retur på Søndag etter unnagjort kvelds/morrafiske.

Noen som har noen innspill??

Skitt Fiske!!!

2 kommentarer:

Lucky Løkken sa...

Høres helt knall ut! Skitt fiske søndag førstkommende...

Flying Fisherman sa...

Fishermans Friend oppfordres til å komme med innspill angående planlegging av kvinesdalsturen uke 36. Forøvrig må det nevnes at Fishermans Friend og jeg planlegger å få til et par-tre turer i Otra og Mandalselva før den tid. Fisketeknikken er særdeles rusten - og det tar litt tid før den er på topp...

Skitt Fiske!!