8. oktober 2007

Hamresanden 4.10.2007

Ærede Lakselorder!

Ikke alle turer ender med suksess, dette fenomenet er vi dessverre litt for godt kjent med. Det kan dermed rapporteres at denne utflykten ble en aldeles så liten bomtur. Tilsted var Flying fisherman og undertegnede, turen gikk til hamresanden en relativt mild og regntung ettermiddag tidlig i oktober. Målet var å vade ut over de grunne områdene for å komme i kontakt med havets sølv! Det prosjektet gikk særdeles dårlig siden sjø-ørretten ikke ville bite.
Uten fangst ble vi derimot ikke, selv om denne var noe uvanlig. Flying Fisherman presterte kunststykket å fange en sjøstjerne på sluk. Undertegnede synes dette var en flott prestasjon som fortjener spalteplass her på bloggen, konklusjonen er og blir at hamresanden byr på spennende fiske uansett om sjøørretten uteblir. Om det blir flere høstturer etter havets sølv vites ikke, mulig det må smøres på noen lag med tålmodighet og vente på våren, da blir det muligens mer spennende ute på Hamresanden!

2 kommentarer:

Flying Fisherman sa...

Ærede lakselorder!

Må få lagt til at denne sjø-stjernen virkelig gav meg en kamp- som ikke står tilbake for noe! Jeg sveiva, hala og dro - og var ikke fint lite stolt da jeg så hva som var i den andre enden!!! :) Ny bestenotering på sjøstjerne... JIPPI:::

Fisher Flopp! sa...

Det må også sies at sjøstjernen selvfølgelig fikk friheten tilbake!